Zamek w Lesku

Zamek w Lesku - fot. JAPCOK, 2002 Zamek w Lesku - Widok od wschodu, fot. ZeroJeden, VIII 2001 Zamek w Lesku - fot. ZeroJeden, VIII 2001 Zamek w Lesku - fot. ZeroJeden, VIII 2001 Zamek w Lesku - fot. ZeroJeden, VIII 2001 Zamek w Lesku - fot. ZeroJeden, VI 2009 Zamek w Lesku - fot. ZeroJeden, VI 2009 Zamek w Lesku - fot. ZeroJeden, VI 2009 Zamek w Lesku - fot. ZeroJeden, VI 2009 Zamek w Lesku - Zamek w Lesku w 1918 roku Zamek w Lesku - Zamek w Lesku w 1923, wyremontowany po zniszczeniach z okresu wojny Zamek w Lesku - fot. JAPCOK, 2002 Zamek w Lesku - Zamek w Lesku na zdjęciu z lat 1914-24 Zamek w Lesku - Zamek w Lesku na zdjęciu z okresu międzywojennego Zamek w Lesku - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, V 2023 Zamek w Lesku - Zamek w Lesku na zdjęciu z okresu międzywojennego Zamek w Lesku - Zamek w Lesku na zdjęciu z lat 1925-39 Zamek w Lesku - Zamek w Lesku na zdjęciu Adama Lenkiewicza z 1939 roku Zamek w Lesku - Zamek w Lesku na zdjęciu Albina Friedricha z lat 1892-97 Zamek w Lesku - Zamek w Lesku na zdjęciu Albina Friedricha z lat 1892-97 Zamek w Lesku - Wnętrza zamku w Lesku na zdjęciu z lat 1916-23 Zamek w Lesku - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, V 2023 Zamek w Lesku - Dziedziniec zamku w Lesku, fot. ZeroJeden, III 2000 Zamek w Lesku - Zdjęcie lotnicze, fot. ZeroJeden, V 2023 Zamek w Lesku - Dziedziniec zamkowy, fot. ZeroJeden, III 2000 Zamek w Lesku - fot. ZeroJeden, III 2000 Zamek w Lesku - fot. ZeroJeden, III 2000 Zamek w Lesku - fot. ZeroJeden, III 2000 Zamek w Lesku - fot. ZeroJeden, III 2000 Zamek w Lesku - Plan zamku według R.Frazikowej  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=262&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(262);return false;'>źródło</a>] Zamek w Lesku - Plan sytuacyjny zamku w Lesku według 'Katalogu Zabytków Sztuki'  [<a href=/bibl_ksiazka.php?idksiazki=244&wielkosc_okna=d onclick='ksiazka(244);return false;'>źródło</a>] Zamek w Lesku - Rysunek Wincentego Kajetana Kielisińskiego z 1835 roku